Wat doet de kring?

 
De LHV-Huisartsenkring vertegenwoordigt de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) in de regio. De kring verbindt de individuele huisarts met collectieve belangenbehartiging. Het kringbestuur is verantwoordelijk voor die connectie. Het bestuur van de LHV-Huisartsenkring staat voor de belangen van de regionale huisartsen bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg, contractering, samenwerking met andere professionals en regionale huisartsenorganisaties.
De LHV-Huisartsenkring zoekt het contact met de leden, luistert en biedt ruimte voor constructief tegengeluid. De kring wil niet alleen belangenbehartiger zijn, maar ook inhoud geven aan het verenigingskarakter. Ons doel is verbinden, informeren, opinie peilen en vertegenwoordigen. Dat laatste zowel binnen de regio, alsook het regionale geluid in Utrecht en Den Haag laten klinken. Natuurlijk informeren onze leden over de effecten van hun inbreng. De HAweb-ledenpagina van de kring vervult een belangrijke functie in de communicatie.

De kring is ook het eerste aanspreekpunt voor leden die specifieke vragen of behoefte aan ondersteuning hebben. Het kringbureau vervult hierin een belangrijke functie en ondersteunt het bestuur bij het realiseren van hun doelstellingen.

Dit kunnen we niet zonder onze leden. Dus heeft u vragen, opmerkingen, loopt u ergens tegenaan, wilt u een signaal of goed voorbeeld delen? Laat het ons weten! Samen staan we sterk...

BijlageGrootte
PDF-pictogram Concept Jaarplan 2021156.37 KB