Nieuwe trainingen van de LHV Academie

 
De LHV heeft twee nieuwe trainingen in haar pakket opgenomen: Regie op uw financiën, praktijk en privé en Juridische grenzen van de POH GGZ.

Regie op uw financiën, praktijk en privé vindt plaats op 25 september.
Heeft u ook wel eens het gevoel dat u geld laat liggen? Of dat u onvoldoende regie over uw eigen financien heeft? Huisartsen hebben  te maken met een complexe financiële situatie waarin zakelijk en privé innig met elkaar verstrengeld zijn. Hoewel huisartsen vaak gebruik maken van verschillende gespecialiseerde financieel adviseurs zoals boekhouder, belastingadviseur, tussenpersoon, fiscalist, accountant, etc. constateren we vaak dat fiscaal, juridisch en financieel nog niet alles op elkaar is afgestemd en geïntegreerd. Hierdoor ontstaan vaak ‘gaten’ en ‘overlappingen’ in de financiële situatie.
Voor meer informatie en inschrijving: LHV Academie

Juridische grenzen van de POH GGZ vindt plaats op 27 september.
De functie van POH-GGZ in de huisartsenpraktijk is nog volop in ontwikkeling. Hoe zorgt u als huisarts voor een goede positionering van uw praktijkondersteuner GGZ? Op welke (juridische) aspecten van de samenwerking moet u letten? In deze cursus staan we ook stil bij het belang van afspraken over bevoegdheden en een heldere rol/taakverdeling in uw praktijk. U krijgt praktische tips om de samenwerking tussen POH-GGZ en huisarts(en) te verbeteren en de risico’s op klachten te verkleinen.
Voor meer informatie en inschrijving: LHV Academie